spalio, 2014 | Salsosritmu.lt

Mėnesio archyvas: spalio 2014

Striptizo šokėjas Vilniuje

striptizas vilniuje kainaGavome užsakymą: „Sveiki, reikėtų vyro striptizo mūsų bare Vilniuje. Sakykite kokios programos, trukmės, kainos ir ar esate laisvi spalio 24 dieną 21:30 vakare?“Peržiūrėjome užsakymų knygą – ši valanda kaip tik buvo laisva. Susiskambinome su moterimi, kuri nori užsakyti vyrų striptizą ir suderinome viską iki smulkmenų. Nuo šokėjo:Sveiki, gavau užsakymą sušokti vieną striptizo šokį viename Vilniaus barų. Jau 20:30 pradėjau ruoštis, kadangi Lietuvoje spalio 24 dieną gana spaudė šaltukas, pamaniau, jog iš karto užsimesiu šiltą, vyrišką kareivio aprangą, kareiviškus kerzus, kareivišką kepurę, taip sutaupysiu laiko užsakovams, pats nesušalsiu ir viskas eisis sklandžiai.
Skaityti

SalsosRitmu šokių pamoka MOJITOS kokteilių bare

SalsosRitmu šokių pamoka MOJITOS kokteilių bare SalsosRitmu studija gavo pasiūlymą pravesti šokių pamoką MOJITOS bare, esančiame Vilniuje totorių g. 11. Susiruošę mokytojai ir fotografas išvyko pravesti pamoką. Nuo mokytojo:Sveiki, kokteilių baro Mojitos meniu tikrai buvo įdomus ir stulbinantis. Pirmojoje dalyje buvo įžanginiai ispanų kalbos lavinimo pratimai. Kai atvažiavome į MOJITOS kokteilių barą, čia mus šiltai pasitiko venesualietis – Carlos`as Rosa. Atmosfera buvo labai jauki, matėsi padėta gitara, mikrofonas, pietų Amerikos būgnai.
Skaityti

Klubinė Šokių pamoka gimtadieniui

Klubinė Šokių pamoka gimtadieniui. SalsosRitmu šokių studija gavo iškvietimą, jog privačiame name vyks gimtadienis ir gimtadienio sūkurį norima pakviesti šokių mokytoją, kuris pamokins šokti klubinių šokių žingsnelių, taip pat pamokins vyrus kaip sukti šokyje moterį, kaip ją nulenkti, pakelti. Ši šokių pamoka yra išskirtinė tuo, jog žmonės išmokę šiuos žingsnelius ir technikas gali pritaikyti kur tik nori – bendradarbių susitikimuose, naktiniuose klubuose, vakarėliuose, gimtadieniuose grojant bet kokiai muzikai. Skaityti

Show Buttons
Hide Buttons
X