kovo, 2014 | Salsosritmu.lt

Mėnesio archyvas: kovo 2014

Užvedantis publika šokis jūsų Restorane/Karčemoje/Kavinėje

Aistiringas šokis jūsų KArčemojeSveiki, galite užsisakyti šou šokių programą jūsų restoranui, kavinėj, karčemai. Jeigu norite, kad jūsų restorane esantiems žmonėms būtų įdomiau ir jie dar pas jus norėtų sugrįžti ir dar apie jūsų restoraną ar kavinę papasakotų kitiems žmonėms, galite juos nustebinti šokių programomis.
Skaityti

Gundantis Džentelmeno Šou

Gundantis Džentelmeno šouGavome iškvietimą į Kaune įsikūrusį prabangų restoraną, kuriame moters dienos proga susirinks poros – vyrai ir moterys. Užsakovė telefonu pasakė, reikia programos, kurioje vyras pašokdintų išsirinktas 5 damas ir ant galo nevulgariai, gundančiai sušoktų šokį. Skaityti

Šokių mokytojas Vilnius

Šokių mokytojas KaunasJeigu ieškote šokių mokytojaus, kuris „prajudintų”, pralinksmintų, pamokintų šokių žingsnelių visas jūsų vakarėlio damas ir ponus, skambinkite ir atsakykite į šiuos klausimus:
Skaityti

Šokių pamoka ir striptizas jūsų vakarėliui

Vyrų striptizas KaunasSveiki, jeigu ieškote šokių mokytojo, kuris pralinksimtų visus jūsų vakaro dalyvius, parodytų jiems dėmesį, išmokintų keletą šokių žingsnelių ir pabaigoje sušoktų stirptizą (jeigu vakarėlyje tik moterys), tuomet radote ko jums reikia.
Skaityti

Šokių mokytojas Kaunas

Šokių mokytojas KaunasSalsosRitmu.lt šokių studija gavo iškvietimą atvykti į Rūklą ir pravesti šokių pamoką bei ant galo sušokti striptizą. Nuo Airino:”Viena moteris pasakojo, jog jos galvojo ką čia būtų galima užsisakyti gimtadieniui. Sugalvojusios, jos pradėjo ieškoti šokių mokytojo Kaune. Radusios mūsų puslapį jos pamatė, kad dar ir mokytojas gale sušoka striptizą. Tai pilnumoje užpildė tai, ko jos ieškojo.” Skaityti

Show Buttons
Hide Buttons
X